Chicamoms
  • Home
  • Lifestyle
    • Shoppen
    • Uitjes
    • Reizen
    • Musthaves
    • Familie
    • Kids
    • Fashion
    • Beauty
    • DIY
    • Interieur
    • Social Media
    • Ondernemen
  • Bottle & Bites
    • Ontbijt & Lunch
    • Voor- en Bijgerechten
    • Hoofdgerechten
    • Nagerechten
    • Drankjes
    • Salades
    • Soep
    • Taartjes & Koekjes
    • Feestdagen
    • Wijnen!
    • Borrelhapjes
    • Reviews to eat
    • Workshops
  • PimpjeHart
    • Mind & Body
    • Hoogsensitiviteit
    • MeTime
  • BoekenHoekje
    • Thrillers
    • Romans
    • Literair
    • Fantasy
    • Kids
    • Magazines
  • Over mijzelf & Chicamoms
  • Shop
  • Contact
    • Samenwerking
    • Gastbloggers gezocht!
    • Post me a message
0 Followers
561 Followers
0 Likes
8 Subscribers
  • Home
  • Over mijzelf & Chicamoms
  • Shop
  • Samenwerking
  • Contact
Chicamoms
Chicamoms
  • Home
  • Lifestyle
    • Shoppen
    • Uitjes
    • Reizen
    • Musthaves
    • Kids
    • Fashion
    • Beauty
    • DIY
    • Interieur
    • Social Media
    • Ondernemen
  • Bottle & Bites
    • Ontbijt & Lunch
    • Voor- en Bijgerechten
    • Hoofdgerechten
    • Nagerechten
    • Drankjes
    • Salades
    • Soep
    • Taartjes & Koekjes
    • Feestdagen
    • Wijnen!
    • Borrelhapjes
    • Reviews to eat
    • Workshops
  • PimpjeHart
    • Mind & Body
    • Hoogsensitiviteit
    • MeTime
  • BoekenHoekje
    • Thrillers
    • Romans
    • Literair
    • Fantasy
    • Kids
    • Magazines
  • Contact
    • Samenwerking
    • Gastbloggers gezocht!
    • Post me a message
  • HebbeDingetjes
  • Hoofdgerechten
  • Musthaves

De messentip van onze keukenprinses!

  • 20 juli 2021
  • Marleen
koksmes
Total
1
Shares
0
0
1

Een mooi koksmes van Latalis

Heleen is een echte hobbykok en voor haar is het erg prettig om goede messen in de keuken te hebben. Latalis heeft een mooie selectie koksmessen, waaronder een koksmes met een lemmet van 20 cm. De Latalis Pro Chef Knife is een vlijmscherp met (kijk uit voor je vingers) en is gemaakt van hoogwaardig staal.  

Review

Allereerst ligt het koksmes fijn in de hand en heeft een mooie balans, wat ervoor zorgt dat je perfect kunt snijden. Het is bijna een feestje in de keuken met dit mes, waarbij je ook zonder professionele snijtechnieken een geweldig resultaat krijgt.

Ze hebben ook een mooi Japans Santoku mes, waarbij de herkenbare inkepingen in het lemmet ervoor zorgen dat de producten niet aan het mes blijven plakken.

De messen worden geleverd in een prachtige geschenk-box, veilig beschermd en ingepakt.

Om het koksmes eens uit te proberen, heeft Heleen een gerecht gemaakt waarbij de groenten ragfijn gesneden zijn, geïnspireerd op een recept uit de Allerhande. Met de messen van Latalis gaat dat zonder problemen! Het mes snijdt heel snel dus zonder haperingen en je hoeft ook niet hard te drukken, ligt prettig in de hand en ziet er ook echt stylish uit. Snijden maar!

Recept Soba noodles met champignons, witlof en zalm

Bereidingstijd: ongeveer 15 minuten

Wat heb je nodig voor 4 personen:

  • 300 g soba noodles (of andere noodles);
  • 1 teentje knoflook;
  • 400 g kastanjechampignons;
  • 2 takjes verse oregano;
  • Een takje tijm;
  • 4 stronken witlof;
  • 100 g crème fraîche;
  • 300 g zalmfilet;
  • Zout en peper.

En zo maak je het:

  1. Snijd allereerst de kastanjechampignons in dunne plakjes en snijd de knoflook fijn;
  2. Verhit wat olie in een pan en bak de champignons samen met de knoflook en de helft van de oregano gedurende ongeveer 4 minuten;
  3. Zet vervolgens een pan water op voor de noodles en kook ze volgens de verpakking;
  4. Snijd ondertussen de witlof in de lengte doormidden en verwijder de harde kern. Snijd de witlof in ragfijne reepjes;
  5. Voeg de witlof toe aan de champignons in de pan en bak het geheel nog zo’n 2 minuten;
  6. Snijd dan de zalmfilet in dunne plakjes en laat ze garen in het groentenmengsel;
  7. Roer de crème fraîche erdoorheen en breng het op smaak met zout en peper;
  8. Verdeel tenslotte de noodles over 4 borden en schep het groenten-mengsel met zalm er over. Bestrooi met de rest van de oregano en tijm.

Eet smakelijk!

*Dit artikel is mede tot stand gekomen middels een samenwerking*

chicamoms handtekening
Total
1
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 1
Marleen

Hoi, ik ben Marleen, 44 jaar oud en woon in Brabant. Ik klets en schrijf graag over food & lifestyle en je kan gerust zeggen dat bloggen mijn passie is. Eigenlijk is mijn blog een gezellig tijdschrift voor jou! Mijn droom is om mijn passie te blijven volgen en mezelf hierin nog meer te mogen verdiepen & ontwikkelen zodat ik naast mijn huidige baan ook als blogger kan blijven werken. This is me in short: communicatief, enthousiast, creatief, ondernemend, extravert & gezellig! Dat laatste vind ik het beste woord wat ooit bedacht is trouwens :)

Tags
  • cadeautip voor hobbykok
  • cadeautips
  • hobbykok
  • kadotip
  • koksmes
  • Latalis
  • mes
  • messen
Previous Article
perziken
  • Nagerechten

Gegrilde perziken met yoghurt, granaatappel & munt

  • 18 juli 2021
  • Marleen
LEES VERDER
Next Article
dumplings
  • Borrelhapjes
  • Hoofdgerechten

Vakantietijd met deze Oekraïense dumplings

  • 25 juli 2021
  • Marleen
LEES VERDER
Misschien vind je dit ook leuk
kip caprese
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Kip caprese

  • 15 januari 2023
  • Marleen
pappardelle
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Pappardelle met paddenstoelen

  • 8 januari 2023
  • Marleen
Vegetarische hamburger
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Een vegetarische hamburger op het menu

  • 1 januari 2023
  • Marleen
Kaya sieraden
LEES VERDER
  • Fashion
  • HebbeDingetjes

A girl’s best friend…..

  • 28 december 2022
  • Marleen
stoofvlees
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Stoofvlees met olijven

  • 24 december 2022
  • Marleen
couscous
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Supersnelle couscous met tomaat

  • 11 december 2022
  • Marleen
spel
LEES VERDER
  • Familie
  • HebbeDingetjes
  • Kids
  • Musthaves

De leukste spelletjes zijn deze!

  • 17 november 2022
  • Marleen
pompoenquiche
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Hartige pompoenquiche

  • 13 november 2022
  • Marleen

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

about
Over Chicamoms
Hoi & welkom op Chicamoms!
Mijn naam is Marleen en ik klets & schrijf graag, vooral over food & lifestyle.

Enjoy & geniet van je dag!
Liefs, Marleen
Meer info over mij
ABONNEER JE OP CHICAMOMS!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 20 andere abonnees

Follow my blog with Bloglovin

POPULAIRE BLOGS
  • Remescar; extra goed smeren vanaf je 40ste! 2.4k weergaven
  • Italiaanse gehaktballetjes als borrelhapje 1.8k weergaven
  • Geroosterde flespompoen Ottolenghi style 1.6k weergaven
  • Cocktail-tijd met witte port! 1.5k weergaven
  • Say no to food waste; Broodpudding van krentenbollen 1.4k weergaven
Chicamoms’ Keukenprinses

chicamoms keukenprinses heleen

Heleen

Chicamoms
© Chicamoms 2020 - 2022 | Made with ♡ by Mediamora | Privacyverklaring

Input your search keywords and press Enter.