Hello my friend
Hello my friend, de naam van dit restaurant alleen al is hartstikke leuk, ik krijg er in ieder geval altijd zin in om er met vrienden af te spreken.
Dit restaurant in Den Bosch is een gezellige place to be. Je kan er lekker uit eten, een gezellig drankje doen aan de bar dan wel op het terras of met de voetjes van de vloer.
Even wat feitjes op een rij. Hello my friend is op 1 september 2019 ontstaan en opgericht door Rick van Santen en Nikki Gorman. Ze zijn oud huisgenoten van elkaar en Rick heeft daarvoor gewerkt in de horeca bij de Uilenburg in Den Bosch en daarvoor nog bij Heineken en Sligro. Nikki heeft hiervoor bij Zoetelief in Den Bosch gewerkt. In ieder geval een duo wat samen veel ervaring in de horeca heeft.
Gezelligheid
Wat mij meteen al aantrekt is het interieur van Hello my friend. Het is er super vrolijk en daar word ik zelf dus ook heel vrolijk van. Overal zie je felle kleuren en daar hou ik van! Het is een ruime zaak waarbij je in de avonden een hapje kan komen eten. Maar ze geven er bijvoorbeeld ook cocktail workshops! En elke vrijdag- en zaterdagavond van 22.00-2.00 gaan hier nog echt de voetjes van de vloer. Super tof want er is altijd een DJ die gezellig 70’s en 80’s muziek draait. Ik ben al helemaal fan!
Restaurant
En zoals ik al zei, je kan er heerlijk eten. Wat ik zo fijn vind aan dit restaurant en aan het personeel is dat ze helemaal zijn ingespeeld op allergenen. Ikzelf eet bijvoorbeeld geen prei, kool en lactose. Zo kreeg ik de kaart waarbij ze bij elk gerecht hadden aangegeven waar deze, voor mij allergenen, inzitten maar ook welk gerecht ook zonder deze ingrediënten gemaakt kan worden. Dat is nog eens service!
Ze bieden verschillende kleine gerechten aan en daardoor kan je lekker lang tafelen, als je natuurlijk niet ineens te veel besteld. Mocht je last hebben van keuzestress, dan kan je altijd nog gaan voor de Hello my friend Experience. Dan worden er meerdere gerechten op tafel gezet en dat voor 37,50 euro per persoon.
Zo hebben wij genoten van de ‘wicky wicky tuna’ en dat is sashimi tonijn met sesam, soja en edamame. Maar ook van de lekkere Gyoza’s en een Burmese tomatensalade met pinda, kikkererwten en koriander. En 2 heerlijke krokante taco’s waarvan 1 met Tostada makreel met wasabi en Amsterdamse ui en 1 met pittige tonijn!
De foto bij dit artikel zegt eigenlijk al genoeg. Zeg nou zelf, daar krijg je toch mega trek van?
Ben je eens in Den Bosch, ga dan vooral een bezoekje brengen aan Hello my friend. Eet smakelijk alvast en lekker genieten!
*Dit artikel is mede tot stand gekomen middels een samenwerking*
