Chicamoms
  • Home
  • Lifestyle
    • Shoppen
    • Uitjes
    • Reizen
    • Musthaves
    • Familie
    • Kids
    • Fashion
    • Beauty
    • DIY
    • Interieur
    • Social Media
    • Ondernemen
  • Bottle & Bites
    • Ontbijt & Lunch
    • Voor- en Bijgerechten
    • Hoofdgerechten
    • Nagerechten
    • Drankjes
    • Salades
    • Soep
    • Taartjes & Koekjes
    • Feestdagen
    • Wijnen!
    • Borrelhapjes
    • Reviews to eat
    • Workshops
  • PimpjeHart
    • Mind & Body
    • Hoogsensitiviteit
    • MeTime
  • BoekenHoekje
    • Thrillers
    • Romans
    • Literair
    • Fantasy
    • Kids
    • Magazines
  • Over mijzelf & Chicamoms
  • Shop
  • Contact
    • Samenwerking
    • Gastbloggers gezocht!
    • Post me a message
0 Followers
566 Followers
0 Likes
8 Subscribers
  • Home
  • Over mijzelf & Chicamoms
  • Shop
  • Samenwerking
  • Contact
Chicamoms
Chicamoms
  • Home
  • Lifestyle
    • Shoppen
    • Uitjes
    • Reizen
    • Musthaves
    • Kids
    • Fashion
    • Beauty
    • DIY
    • Interieur
    • Social Media
    • Ondernemen
  • Bottle & Bites
    • Ontbijt & Lunch
    • Voor- en Bijgerechten
    • Hoofdgerechten
    • Nagerechten
    • Drankjes
    • Salades
    • Soep
    • Taartjes & Koekjes
    • Feestdagen
    • Wijnen!
    • Borrelhapjes
    • Reviews to eat
    • Workshops
  • PimpjeHart
    • Mind & Body
    • Hoogsensitiviteit
    • MeTime
  • BoekenHoekje
    • Thrillers
    • Romans
    • Literair
    • Fantasy
    • Kids
    • Magazines
  • Contact
    • Samenwerking
    • Gastbloggers gezocht!
    • Post me a message
  • Hoofdgerechten

Goulash met een keukenbonbon!

  • 15 november 2020
  • Marleen
goulashbonbon
Total
9
Shares
0
0
9

Recept goulash met een keukenbonbon

Heleen kwam in de supermarkt keukenbonbons tegen, die direct haar aandacht trokken. Wat een goed idee is dit! Er zijn verschillende varianten beschikbaar, en allemaal bevatten ze voldoende kruiden en specerijen voor 1 kg vlees. Op de site hebben ze een aantal recepten staan. Heleen heeft nu de goulashbonbon geprobeerd. 

Het is heel eenvoudig om te maken, het kost alleen wat tijd om het te stoven. Een ideaal gerecht voor in de herfst of winter. 

Bereidingstijd: ongeveer 4 uur in totaal

Wat heb je nodig voor een pan goulash:

  • 1 kg mager goulashvlees;
  • 1 goulashbonbon;
  • 50 g gerookte spekjes;
  • 50 g margarine (in het originele recept staat 125g margarine);
  • 4 paprika’s (rood, groen, geel, oranje);
  • 1 ui;
  • 2 kleine blikjes tomatenpuree;
  • Eventueel 2 teentjes knoflook;
  • 500 ml bouillon (in het originele recept staat een half kopje, maar dat is te weinig).

En zo maak je het:

  1. Pel allereerst de ui en snijd deze in ringen;
  2. Snijd de paprika’s in blokjes;
  3. Vervolgens mag je het goulashvlees in blokjes van 2-3 cm snijden;
  4. Smelt de margarine in een grote pan en bak het vlees rondom bruin en haal uit de pan;
  5. Fruit dan de spekjes, paprika, ui en eventueel de knoflook aan in dezelfde pan waar je net het vlees in hebt gebakken;
  6. Voeg de goulashbonbon toe en laat deze langzaam smelten;
  7. Vervolgens roer je de tomatenpuree er doorheen, waarna je het vlees terug in de pan doet;
  8. Roer het goed door en blus af met de bouillon;
  9. Laat dan de goulash met de deksel op de pan zo’n 3 uur stoven. Roer af en toe;
  10. Haal na 3 uur de deksel van de pan en laat de goulash nog een half uurtje doorstoven, zodat het wat dikker wordt;
  11. Tenslotte serveer je de goulash, bijvoorbeeld met rijst.

Ga jij eens een keukenbonbon proberen? Met dit boekje maak je nog veel meer lekkere goulash gerechten!

Eet smakelijk!

*Dit artikel bevat een affiliate link*

chicamoms handtekening
Total
9
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 9
Marleen

Hoi, ik ben Marleen, 43 jaar oud en woon in Brabant. Ik klets en schrijf graag over food & lifestyle en je kan gerust zeggen dat bloggen mijn passie is. Door deze passie heb ik al veel kennis mogen opdoen, inspirerende workshops mogen volgen en leuke gezellige mensen mogen ontmoeten. Mijn droom is om mijn passie te blijven volgen en mezelf hierin nog meer te mogen verdiepen & ontwikkelen zodat ik fulltime als blogger kan en mag werken. Mezelf in een paar steekwoorden: communicatief, enthousiast, creatief, ondernemend, extravert & gezellig! Dat laatste vind ik het beste woord wat ooit bedacht is :)

Tags
  • eten
  • goulash
  • hoofdgerecht
  • keukenbonbon
  • keukenbonbons
  • kruidenbonbon
  • recept
Previous Article
warmtelamp
  • Uncategorized

Is een winter bbq echt knus?

  • 11 november 2020
  • Marleen
LEES VERDER
Next Article
gevecht
  • Mind & Body

Het persoonlijke gevecht van Hanneke

  • 18 november 2020
  • Marleen
LEES VERDER
Misschien vind je dit ook leuk
kipspies
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Kipspies met limoen & koriander

  • 19 juni 2022
  • Marleen
tofu
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Wasabi tofu met sesamzaad

  • 29 mei 2022
  • Marleen
miso
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Pasta met miso & tomaat

  • 22 mei 2022
  • Marleen
Tortilla's
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Tortilla’s a la Mexicana!

  • 8 mei 2022
  • Marleen
chili sin carne
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Lekkere chili sin carne voor jou!

  • 1 mei 2022
  • Marleen
Paddenstoel
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Risotto met een paddenstoeltje erbij!

  • 17 april 2022
  • Marleen
Scandinavische
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Quinoa Scandinavian Style!

  • 30 januari 2022
  • Marleen
rundvlees
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten
  • Salades

Dit blaadje sla is hot!

  • 16 januari 2022
  • Marleen

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

about
Over Chicamoms
Hoi & welkom op Chicamoms!
Mijn naam is Marleen en ik klets & schrijf graag, vooral over food & lifestyle.

Enjoy & geniet van je dag!
Liefs, Marleen
Meer info over mij
ABONNEER JE OP CHICAMOMS!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 19 andere abonnees

Follow my blog with Bloglovin

POPULAIRE BLOGS
  • Remescar; extra goed smeren vanaf je 40ste! 2.2k weergaven
  • Italiaanse gehaktballetjes als borrelhapje 1.4k weergaven
  • Geroosterde flespompoen Ottolenghi style 1.4k weergaven
  • Say no to food waste; Broodpudding van krentenbollen 1.2k weergaven
  • Cocktail-tijd met witte port! 1.1k weergaven
Chicamoms’ Keukenprinses

chicamoms keukenprinses heleen

Heleen

Chicamoms
© Chicamoms 2020 - 2022 | Made with ♡ by Mediamora | Privacyverklaring

Input your search keywords and press Enter.