Chicamoms
  • Home
  • Lifestyle
    • Shoppen
    • Uitjes
    • Reizen
    • Musthaves
    • Familie
    • Kids
    • Fashion
    • Beauty
    • DIY
    • Interieur
    • Social Media
    • Ondernemen
  • Bottle & Bites
    • Ontbijt & Lunch
    • Voor- en Bijgerechten
    • Hoofdgerechten
    • Nagerechten
    • Drankjes
    • Salades
    • Soep
    • Taartjes & Koekjes
    • Feestdagen
    • Wijnen!
    • Borrelhapjes
    • Reviews to eat
    • Workshops
  • PimpjeHart
    • Mind & Body
    • Hoogsensitiviteit
    • MeTime
  • BoekenHoekje
    • Thrillers
    • Romans
    • Literair
    • Fantasy
    • Kids
    • Magazines
  • Over mijzelf & Chicamoms
  • Shop
  • Contact
    • Samenwerking
    • Gastbloggers gezocht!
    • Post me a message
6K Followers
785 Followers
230 Likes
8 Subscribers
  • Home
  • Over mijzelf & Chicamoms
  • Shop
  • Samenwerking
  • Contact
Chicamoms
Chicamoms
  • Home
  • Lifestyle
    • Shoppen
    • Uitjes
    • Reizen
    • Musthaves
    • Kids
    • Fashion
    • Beauty
    • DIY
    • Interieur
    • Social Media
    • Ondernemen
  • Bottle & Bites
    • Ontbijt & Lunch
    • Voor- en Bijgerechten
    • Hoofdgerechten
    • Nagerechten
    • Drankjes
    • Salades
    • Soep
    • Taartjes & Koekjes
    • Feestdagen
    • Wijnen!
    • Borrelhapjes
    • Reviews to eat
    • Workshops
  • PimpjeHart
    • Mind & Body
    • Hoogsensitiviteit
    • MeTime
  • BoekenHoekje
    • Thrillers
    • Romans
    • Literair
    • Fantasy
    • Kids
    • Magazines
  • Contact
    • Samenwerking
    • Gastbloggers gezocht!
    • Post me a message
  • Hoofdgerechten

Goulash met een keukenbonbon!

  • 15 november 2020
  • Marleen
goulashbonbon
Total
4
Shares
0
0
4

Recept goulash met een keukenbonbon

Heleen kwam in de supermarkt keukenbonbons tegen, die direct haar aandacht trokken. Wat een goed idee is dit! Er zijn verschillende varianten beschikbaar, en allemaal bevatten ze voldoende kruiden en specerijen voor 1 kg vlees. Op de site hebben ze een aantal recepten staan. Heleen heeft nu de goulashbonbon geprobeerd. 

Het is heel eenvoudig om te maken, het kost alleen wat tijd om het te stoven. Een ideaal gerecht voor in de herfst of winter. 

Bereidingstijd: ongeveer 4 uur in totaal

Wat heb je nodig voor een pan goulash:

  • 1 kg mager goulashvlees;
  • 1 goulashbonbon;
  • 50 g gerookte spekjes;
  • 50 g margarine (in het originele recept staat 125g margarine);
  • 4 paprika’s (rood, groen, geel, oranje);
  • 1 ui;
  • 2 kleine blikjes tomatenpuree;
  • Eventueel 2 teentjes knoflook;
  • 500 ml bouillon (in het originele recept staat een half kopje, maar dat is te weinig).

En zo maak je het:

  1. Pel allereerst de ui en snijd deze in ringen;
  2. Snijd de paprika’s in blokjes;
  3. Vervolgens mag je het goulashvlees in blokjes van 2-3 cm snijden;
  4. Smelt de margarine in een grote pan en bak het vlees rondom bruin en haal uit de pan;
  5. Fruit dan de spekjes, paprika, ui en eventueel de knoflook aan in dezelfde pan waar je net het vlees in hebt gebakken;
  6. Voeg de goulashbonbon toe en laat deze langzaam smelten;
  7. Vervolgens roer je de tomatenpuree er doorheen, waarna je het vlees terug in de pan doet;
  8. Roer het goed door en blus af met de bouillon;
  9. Laat dan de goulash met de deksel op de pan zo’n 3 uur stoven. Roer af en toe;
  10. Haal na 3 uur de deksel van de pan en laat de goulash nog een half uurtje doorstoven, zodat het wat dikker wordt;
  11. Tenslotte serveer je de goulash, bijvoorbeeld met rijst.

Ga jij eens een keukenbonbon proberen? Met dit boekje maak je nog veel meer lekkere goulash gerechten!

Eet smakelijk!

*Dit artikel bevat een affiliate link*

chicamoms handtekening
Total
4
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 4
Marleen

Hoi, ik ben Marleen, 42 jaar oud en woon in Brabant. Ik klets en schrijf graag over food & lifestyle en je kan gerust zeggen dat bloggen mijn passie is. Door deze passie heb ik al veel kennis mogen opdoen, inspirerende workshops mogen volgen en leuke gezellige mensen mogen ontmoeten. Mijn droom is om mijn passie te blijven volgen en mezelf hierin nog meer te mogen verdiepen & ontwikkelen zodat ik fulltime als blogger kan en mag werken. Mezelf in een paar steekwoorden: communicatief, enthousiast, creatief, ondernemend, extravert & gezellig! Dat laatste vind ik het beste woord wat ooit bedacht is :)

Tags
  • eten
  • goulash
  • hoofdgerecht
  • keukenbonbon
  • keukenbonbons
  • kruidenbonbon
  • recept
Previous Article
warmtelamp
  • Uncategorized

Is een winter bbq echt knus?

  • 11 november 2020
  • Marleen
LEES VERDER
Next Article
gevecht
  • Mind & Body

Het persoonlijke gevecht van Hanneke

  • 18 november 2020
  • Marleen
LEES VERDER
Misschien vind je dit ook leuk
tomaten
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Gevulde tomaten met feta uit de oven

  • 22 november 2020
  • Marleen
mihoen
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten
  • Salades

Vanavond eet ik een frisse salade van mihoen!

  • 1 november 2020
  • Marleen
orzo
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Orzo met chorizo en garnalen

  • 25 oktober 2020
  • Marleen
taco
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Fish taco; een taco met een frisse & pittige twist!

  • 11 oktober 2020
  • Marleen
rosbief
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Rosbief met Parmezaanse kaas & bloemkool

  • 27 september 2020
  • Marleen
Flammkuchen
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Flammkuchen met muhammara

  • 23 augustus 2020
  • Marleen
pastasalade-zalm
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten
  • Salades

Zomerse pastasalade met zalm

  • 7 juni 2020
  • Marleen
bietjes-geroosterde bietjes
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Geroosterde bietjes met artisjok en parelcouscous

  • 31 mei 2020
  • Marleen

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

about
Over Chicamoms
Hoi & welkom op Chicamoms!
Mijn naam is Marleen en ik klets & schrijf graag, vooral over food & lifestyle.

Enjoy & geniet van je dag!
Liefs, Marleen
Meer info over mij
ABONNEER JE OP CHICAMOMS!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 17 andere abonnees

Follow my blog with Bloglovin

POPULAIRE BLOGS
  • Remescar; extra goed smeren vanaf je 40ste! 256 weergaven
  • Geroosterde flespompoen Ottolenghi style 187 weergaven
  • Gnocchi van rode biet 173 weergaven
  • Italiaanse gehaktballetjes als borrelhapje 147 weergaven
  • Mijn top 4 High Wine adresjes in Den Bosch 140 weergaven
Chicamoms’ Keukenprinses

chicamoms keukenprinses heleen

Heleen

Het gezicht achter MMOON..🌙 66 3
Een quote voor jou op deze maandag. Hoe is het met jou? Mijn dag is vrij hectisch. Naast thuiswerken & thuisonderwijs, is de monteur van Ziggo eindelijk onderweg (wel te laat) na 1 week geen tv gehad te hebben. 🥴 73 5
Citroen whoopies: ze zien er EN schattig uit En ze zijn ook nog eens heel lekker. Je kan het ook in cakevorm maken. Een whoopie is een kruising tussen cake & koek, voor het recept zie link in bio 💜 99 14
Dit is @ilsevanelleswijk & zij heeft een toffe gastblog geschreven voor Chicamoms. Met hele goede tips hoe jij als blogger kan groeien met Pinterest. Link in bio 💜 90 7
Deze quote vind ik echt te leuk, en jij? 😃 127 9
Zouden leven & dood vrienden van elkaar zijn? Dat is de vraag die ik mezelf stel in mijn laatste blog. Zie link in bio. Heb namelijk een bijzondere week achter de rug. Helaas heb ik nog wat fysiek gedoe maar daar later meer over 💟 159 19
Chicamoms
© Chicamoms 2020 | Made with ♡ by Mediamora | Privacyverklaring

Input your search keywords and press Enter.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.OkPrivacyverklaring