Chicamoms
  • Home
  • Lifestyle
    • Shoppen
    • Uitjes
    • Reizen
    • Musthaves
    • Familie
    • Kids
    • Fashion
    • Beauty
    • DIY
    • Interieur
    • Social Media
    • Ondernemen
  • Bottle & Bites
    • Ontbijt & Lunch
    • Voor- en Bijgerechten
    • Hoofdgerechten
    • Nagerechten
    • Drankjes
    • Salades
    • Soep
    • Taartjes & Koekjes
    • Feestdagen
    • Wijnen!
    • Borrelhapjes
    • Reviews to eat
    • Workshops
  • PimpjeHart
    • Mind & Body
    • Hoogsensitiviteit
    • MeTime
  • BoekenHoekje
    • Thrillers
    • Romans
    • Literair
    • Fantasy
    • Kids
    • Magazines
  • Over mijzelf & Chicamoms
  • Shop
  • Contact
    • Samenwerking
    • Gastbloggers gezocht!
    • Post me a message
0 Followers
564 Followers
0 Likes
8 Subscribers
  • Home
  • Over mijzelf & Chicamoms
  • Shop
  • Samenwerking
  • Contact
Chicamoms
Chicamoms
  • Home
  • Lifestyle
    • Shoppen
    • Uitjes
    • Reizen
    • Musthaves
    • Kids
    • Fashion
    • Beauty
    • DIY
    • Interieur
    • Social Media
    • Ondernemen
  • Bottle & Bites
    • Ontbijt & Lunch
    • Voor- en Bijgerechten
    • Hoofdgerechten
    • Nagerechten
    • Drankjes
    • Salades
    • Soep
    • Taartjes & Koekjes
    • Feestdagen
    • Wijnen!
    • Borrelhapjes
    • Reviews to eat
    • Workshops
  • PimpjeHart
    • Mind & Body
    • Hoogsensitiviteit
    • MeTime
  • BoekenHoekje
    • Thrillers
    • Romans
    • Literair
    • Fantasy
    • Kids
    • Magazines
  • Contact
    • Samenwerking
    • Gastbloggers gezocht!
    • Post me a message
  • Hoofdgerechten

Goulash met een keukenbonbon!

  • 15 november 2020
  • Marleen
goulashbonbon
Total
8
Shares
0
0
8

Recept goulash met een keukenbonbon

Heleen kwam in de supermarkt keukenbonbons tegen, die direct haar aandacht trokken. Wat een goed idee is dit! Er zijn verschillende varianten beschikbaar, en allemaal bevatten ze voldoende kruiden en specerijen voor 1 kg vlees. Op de site hebben ze een aantal recepten staan. Heleen heeft nu de goulashbonbon geprobeerd. 

Het is heel eenvoudig om te maken, het kost alleen wat tijd om het te stoven. Een ideaal gerecht voor in de herfst of winter. 

Bereidingstijd: ongeveer 4 uur in totaal

Wat heb je nodig voor een pan goulash:

  • 1 kg mager goulashvlees;
  • 1 goulashbonbon;
  • 50 g gerookte spekjes;
  • 50 g margarine (in het originele recept staat 125g margarine);
  • 4 paprika’s (rood, groen, geel, oranje);
  • 1 ui;
  • 2 kleine blikjes tomatenpuree;
  • Eventueel 2 teentjes knoflook;
  • 500 ml bouillon (in het originele recept staat een half kopje, maar dat is te weinig).

En zo maak je het:

  1. Pel allereerst de ui en snijd deze in ringen;
  2. Snijd de paprika’s in blokjes;
  3. Vervolgens mag je het goulashvlees in blokjes van 2-3 cm snijden;
  4. Smelt de margarine in een grote pan en bak het vlees rondom bruin en haal uit de pan;
  5. Fruit dan de spekjes, paprika, ui en eventueel de knoflook aan in dezelfde pan waar je net het vlees in hebt gebakken;
  6. Voeg de goulashbonbon toe en laat deze langzaam smelten;
  7. Vervolgens roer je de tomatenpuree er doorheen, waarna je het vlees terug in de pan doet;
  8. Roer het goed door en blus af met de bouillon;
  9. Laat dan de goulash met de deksel op de pan zo’n 3 uur stoven. Roer af en toe;
  10. Haal na 3 uur de deksel van de pan en laat de goulash nog een half uurtje doorstoven, zodat het wat dikker wordt;
  11. Tenslotte serveer je de goulash, bijvoorbeeld met rijst.

Ga jij eens een keukenbonbon proberen? Met dit boekje maak je nog veel meer lekkere goulash gerechten!

Eet smakelijk!

*Dit artikel bevat een affiliate link*

chicamoms handtekening
Total
8
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 8
Marleen

Hoi, ik ben Marleen, 44 jaar oud en woon in Brabant. Ik klets en schrijf graag over food & lifestyle en je kan gerust zeggen dat bloggen mijn passie is. Eigenlijk is mijn blog een gezellig tijdschrift voor jou! Mijn droom is om mijn passie te blijven volgen en mezelf hierin nog meer te mogen verdiepen & ontwikkelen zodat ik naast mijn huidige baan ook als blogger kan blijven werken. This is me in short: communicatief, enthousiast, creatief, ondernemend, extravert & gezellig! Dat laatste vind ik het beste woord wat ooit bedacht is trouwens :)

Tags
  • eten
  • goulash
  • hoofdgerecht
  • keukenbonbon
  • keukenbonbons
  • kruidenbonbon
  • recept
Previous Article
warmtelamp
  • Uncategorized

Is een winter bbq echt knus?

  • 11 november 2020
  • Marleen
LEES VERDER
Next Article
gevecht
  • Mind & Body

Het persoonlijke gevecht van Hanneke

  • 18 november 2020
  • Marleen
LEES VERDER
Misschien vind je dit ook leuk
hartige taart
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten
  • Taartjes & Koekjes

Bastilla met kip en gember

  • 19 maart 2023
  • Marleen
hummus
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten
  • Voor- en Bijgerechten

Wortelhummus met salsa verde & flatbread

  • 12 maart 2023
  • Marleen
quinoasalade
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten
  • Salades

Quinoasalade met boerenkool en granaatappel

  • 26 februari 2023
  • Marleen
biefstuk met groene asperges
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Biefstuk met groene asperges

  • 5 februari 2023
  • Marleen
kip caprese
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Kip caprese

  • 15 januari 2023
  • Marleen
pappardelle
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Pappardelle met paddenstoelen

  • 8 januari 2023
  • Marleen
Vegetarische hamburger
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Een vegetarische hamburger op het menu

  • 1 januari 2023
  • Marleen
stoofvlees
LEES VERDER
  • Hoofdgerechten

Stoofvlees met olijven

  • 24 december 2022
  • Marleen

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

about
Over Chicamoms
Hoi & welkom op Chicamoms!
Mijn naam is Marleen en ik klets & schrijf graag, vooral over food & lifestyle.

Enjoy & geniet van je dag!
Liefs, Marleen
Meer info over mij
ABONNEER JE OP CHICAMOMS!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 19 andere abonnees

Follow my blog with Bloglovin

POPULAIRE BLOGS
  • Remescar; extra goed smeren vanaf je 40ste! 2.4k weergaven
  • Italiaanse gehaktballetjes als borrelhapje 1.9k weergaven
  • Geroosterde flespompoen Ottolenghi style 1.6k weergaven
  • Cocktail-tijd met witte port! 1.6k weergaven
  • Say no to food waste; Broodpudding van krentenbollen 1.5k weergaven
Chicamoms’ Keukenprinses

chicamoms keukenprinses heleen

Heleen

Chicamoms
© Chicamoms 2020 - 2023 | Made with ♡ by Mediamora | Privacyverklaring

Input your search keywords and press Enter.