Recept fish taco
Soms is het makkelijk om een recept te maken waarvan het recept op de verpakking staat. Zoals bij deze ‘fish taco’. Door de kruiden op de zalm krijgt het wat pit, en door de sla, komkommer en koriander blijft het tegelijk ook lekker fris. Wederom een gerecht dat snel klaar is, ideaal voor doordeweeks of tijdens een lekker luier weekend!
Bereidingstijd: ongeveer 20 minuten
Wat heb je nodig voor 4 personen:
- 500 g zalmfilet zonder huid;
- 1 el olie;
- een zakje Santa Maria Fish Taco Seasoning Mix;
- de pot Santa Maria Mango Papaya Salsa;
- Koriander, naar smaak;
- Komkommer;
- Avocado;
- Ijsbergsla;
- (volkoren) Tortillawraps.
En zo maak je het:
- Verwarm allereerst de oven voor op 200°C;
- Leg de zalmfilets in een ingevette ovenschaal en strooi de kruidenmix er overheen;
- Laat vervolgens de zalm in 15-20 minuten gaar worden in de oven;
- Snijd intussen de komkommer en avocado in blokjes en de ijsbergsla in dunne reepjes;
- Trek dan de zalm in stukjes met behulp van twee vorken;
- Verwarm de tortillawraps volgens de instructie op de verpakking en vul ze met de groenten en stukjes zalm;
- Strooi er als laatste de koriander en de Mango Papaya Salsa overheen.
Je kunt er ook voor kiezen om harde taco schelpen te gebruiken, als je dit liever hebt. Hoe eet jij jouw tortilla’s het liefst?
Eet smakelijk!