photo 1495214783159 3503fd1b572d - Over mijzelf & Chicamoms

Definitie ‘Chicamoms’Elke vrouw is en blijft een ‘chica’; van binnen een jong energiek meisje en van buiten een vrouw die straalt! Een verzorgde, modebewuste vrouw die haar eigen dromen & doelen nastreeft in de rol die zij op zich neemt: als single, partner, collega, moeder, vriendin, sportmaatje, onderneemster, werkende, verzorgende & meer! 

This is me: Marleen, een enthousiaste gezellige open-minded vrouw van 41 jaar oud. Brabantse roots, all mixed up in een gezellige blend van kletskoek, rode wijn en shoppen tot de voetjes zeer doen!

Als kind was ik al creatief bezig en hield ik van schrijven. Ik schreef met vriendinnen vanuit 30 verschillende landen! Daarbij werd veel geknutseld zoals het maken van ‘deco’s en slams’. Daarbij is mijn vader fotograaf en ik ging als 4-jarige al mee op pad met mijn eigen camera. Het starten van een blog was dan ook best een logische stap maar wel spannend. Ik ben nu meer dan een jaar bezig en het is de beste stap ooit geweest. 

Daarnaast heb ik een achtergrond in HR en omschrijf ik mezelf als een echte regeltante en ben een kei in organiseren & plannen. Verder hou ik enorm van gezelligheid; feestjes, uit eten, naar de film, dansen & plezier maken. Mijn ontspanning haal ik uit boksen, lezen, een warm bad nemen en Netflix. Oftewel ik ben een bezige bij maar wie ben jij? 

Met Chicamoms wil ik de 35+ vrouw inspireren door vooral zichzelf te mogen zijn in alles wat ze doet en denkt. Alle vrouwen zijn mooi! Het gaat erom dat jij gelukkig bent met jezelf & dat wat je draagt, het met trots draagt. Jij bent jij en jij bent uniek & mooi! Dus ‘put your red lipstick on and own it’!

& Njoy Life! 

x ‘Chica’ Marleen