9 Comments

 1. Melanie Hoogvliet
  6 augustus 2019 @ 15:53

  Ik vind instagram steeds minder leuk als social media het is zo moeilijk om daar een beetje leuk gevonden te worden. Ik gebruik liever pinterest en facebook

  • Chicamom
   7 augustus 2019 @ 16:27

   Ja het is echt iets van de lange adem….

 2. Marcelina de Boer
  5 augustus 2019 @ 12:21

  Ik zou het echt jammer vinden als ze likes gaan verbergen, omdat je dan nog harder je best moet doen voor bedrijven om te laten weten dat je engagement echt in orde is. Verder doe ik ook gewoon mijn ding op Instagram. Het is een soort spel, maar ik wil het wel leuk houden 🙂

  • Chicamom
   5 augustus 2019 @ 20:08

   Zo mee eens! Het moet vooral leuk blijven.

 3. Manon Ruitenberg Fotografie
  3 augustus 2019 @ 18:14

  Ik heb insta wel, maar ik doe er niet gek veel mee.

 4. Puck
  3 augustus 2019 @ 16:24

  Ik merk zelf nu ik wat actiever wordt op Instagram dat juiste copy ook behoorlijk bepalend is voor engagement. Kort en krachtig, geen lange lappen tekst. Daarnaast is tijdstip toch ook wel bepalend voor mijn bereik. Ben benieuwd hoe het zal zijn als ze alle likes gaan verbergen.

 5. Lisanne
  3 augustus 2019 @ 15:20

  Het algoritme blijft een irritant en mysterieus iets. Als je het denkt uitgelogd te hebben, is het alweer veranderd. Zoals je al schrijft is actief blijven en een band met je volgers opbouwen de beste optie.

 6. Sherry
  3 augustus 2019 @ 11:33

  Goede artikel schrijf je erover. Ik merk zeker zoals je al beschrijft dat elke dag posten wel zeker iets oplevert. Ik merk ook dat ik meer likes kreeg eerst, nu duurt het wat langer. Jammer van de algoritme.

  • Cynthia
   7 augustus 2019 @ 14:57

   Ik vind Instagram wel leuk, maar het wordt wel minder. Ik merk dat het demotiveert dat van het ene op het andere moment het algoritme verandert en je ‘het ineens heel anders moet doen om gezien te blijven worden’. Ik houd er niet van om te posten om gezien te worden, ikwil graag iets posten als ik iets te melden heb. 😉