11 Comments

 1. Janet
  22 juni 2019 @ 22:27

  Die schurende bovenbenen zijn inderdaad heel irritant, maar toch verkies ik dat boven een lange legging hoor haha!

 2. Mandy
  21 juni 2019 @ 16:00

  Super handige tips! Echt een struggle.. ik heb vaak korte broekjes onder jurkjes aan, zit al een stuk fijner!

 3. Skincarebynaomi
  20 juni 2019 @ 08:33

  Ik heb er zelf gelukkig geen last van, maar mijn zus wel heel erg. Die gebruikt een speciaal spul lijkt op talkpoeder

 4. Daphne - verdraaidmooi
  19 juni 2019 @ 16:53

  Ik heb zelf gelukkig geen last van dit ongemak, maar het lijkt me heel vervelend als je daar wel last van hebt in die hitte.

 5. Rory
  19 juni 2019 @ 11:32

  Wat een handige uitvinding! Ik heb er overigens zelf geen last van volgens mij, maar ik kan mij voorstellen dat het gewoon vervelend en ook ronduit pijnlijk kan zijn. Wat ik mij wel afvraag is of ze – met warm weer – goed zullen blijven zitten.
  Waarom ik dat zeg. Ooit – in 2011 – was ik op een geweldig Oud en Nieuw-feest en moesten we ons ‘anders’ kleden (themafeest). Ik had – om een lang verhaal kort te maken – van die prachtige hold-ups of stay-ups aan met zo’n kanten band. Maar door de hitte en transpiratie van het (uren) dansen moest ik uiteindelijk dansen terwijl ik met mijn vingers die banden omhoog moest houden. Anders lagen ze om mijn enkels heen (wat geen gezicht was;)
  Ik hoop dat het werkt want het lijkt mij ook een stijlvolle oplossing.

  • Chicamom
   20 juni 2019 @ 07:37

   Daar ben ik ook erg benieuwd naar dus review volgt nog op instagram. Het zou wat zijn als ze naar beneden zakken idd 🙂 keep you posted!

 6. Alexandra
  19 juni 2019 @ 11:24

  Ik ben heel benieuwd naar de blog over die bandalettes. Ik gebruik een sloggie, soort fietsbroek, is van katoen en erg prettig om te dragen. Zeker als het warm is. Daarnaast ben ik een echte jurken fan, dus iets voor de bovenbenen is hard nodig.

  • Chicamom
   20 juni 2019 @ 07:38

   Ik vind dat die sloggies altijd naar boven schuiven of ik heb de goede nog niet gevonden. Ik zal n review plaatsen, hier of op instagam. Hopelijk werkt het goed!

 7. Nicole Orriëns
  19 juni 2019 @ 10:56

  Ik ken dit probleem alleen van horen zeggen, maar ik weet dat het onder hardlopers ook een pijnlijk probleem is: schurende dijen. Die bandelettes klinken als een hele goede oplossing. Ik ben benieuwd naar je review.

 8. lodi
  19 juni 2019 @ 09:22

  Ik heb zelf geen last van schurende bovenbenen, maar kan me heel goed voorstellen hoe pijnlijk dit kan zijn. Zouden die bovenbeen banden niet erg warm zijn? Dat dacht ik ook toen ik een korte legging las, is dat juist niet zo dat het erger gaat branden omdat het zo heet is? Ik hoop dat de banden gaan werken, want ik snap dat het niet fijn loopt en een leuk rokje of jurkje staat ons allemaal!

  • Chicamom
   19 juni 2019 @ 09:56

   Dat zijn maar banden van 10 cm breed ofzo dus warm zal het denk ik niet zijn. Heb maat 40/42 en heb echt Hollandse benen 🙂 ik wacht ze af met de post. Ben benieuwd!