10 Comments

 1. Manon
  6 januari 2019 @ 15:38

  Dat hacken lijkt me ook echt super eng zeg! Gelukkig is het allemaal goedgekomen. Ik gebruik ook WordPress, maar ben er maar gewoon mee begonnen ooit, jaren geleden. En zodoende heb ik het mezelf allemaal aangeleerd. Ik lees niet uit boeken, maar zoek vooral info online als ik ergens niet uitkom.

 2. Mario
  6 januari 2019 @ 10:42

  Wat vervelend om te horen. Na het lezen begin ik zelf ook te twijfelen of ik alles wel goed geregeld heb. Ik zal er eens naar laten kijken. Ik leer alles door het kijken van youtube filmpjes en lezen van blogs. Tot nu toe alles nog zelf gedaan. Zit er wel eens over te denken om wat te laten doen, maar heb het gevoel dat het dan niet helemaal meer van jezelf is. Succes met je site!

 3. Josan
  6 januari 2019 @ 09:47

  Poe wat heb jij een pech gehad zeg met dat hacken. Ik heb ind e afgelopen 4 weken wel een aantal keer meldingen gehad van dat iemand te vaak verkeerd probeerde in te loggen. Als ik dat zie, blokkeer ik meteen het ip adres. Heb dat in de afgelopen 2 maanden 4x moeten doen. Dus ik ben wel alert er op.

 4. nicole
  6 januari 2019 @ 09:34

  Wat akelig dat je gehackt was zeg. Echt een nachtmerrie lijkt me dat. Gelukkig dat het weer goed is gekomen.

 5. Balou
  5 januari 2019 @ 21:39

  Ik blog ook met WordPress! Erg fijn en makkelijk vind ik. Wat vervelend dat je gehackt was… pfff

 6. Sandy
  5 januari 2019 @ 15:59

  Dank je wel voor deze goede tips! Ik ga toch eens voor zo’n boek kijken. Want inderdaad, gezond verstand brengt je in de digitale wereld niet overal…

  • Chicamom
   5 januari 2019 @ 16:04

   Nee helaas niet. Toch handig voor ernaast te leggen.

 7. Lizzie | Globalizious
  5 januari 2019 @ 15:13

  Handig die boeken . Ik zoek altijd veel online op.

 8. Sofie
  5 januari 2019 @ 13:23

  Die boeken moet ik mij dus ook maar eens aanschaffen! Ik zit vaak te vloeken achter de laptop. Wie weet helpt het me vooruit!

  • Chicamom
   5 januari 2019 @ 16:03

   Ik denk het wel, geeft je een hoop inzichten. Duidelijke uitleg in ieder geval!