11 Comments

  1. Heleen
    29 december 2018 @ 11:03

    Sous vide zorgt wel echt voor een intense smaak ja, leuk dat je dit mocht proberen! Want is het behoort nog niet echt tot de standaard keukenuitrusting. Ik ben benieuwd, viel je gerecht met kerst in de smaak?

    • Chicamom
      29 december 2018 @ 17:06

      Ja ze vonden het allemaal erg lekker en de zalm was echt weer zo lekker! Iedereen vond het goed smaken!

  2. Laura
    21 december 2018 @ 09:09

    Ik vind dit wel iets! Maar ik denk vooral dat mijn vriend dit erg leuk vindt, die is gek op koken en alles wat daar mee te maken heeft.

  3. Saar
    20 december 2018 @ 21:25

    Ik ben er wel benieuwd naar, maar vind het een beetje gek om zo’n apparaat te gaan kopen enkel om te proberen xD

  4. Kevin
    20 december 2018 @ 20:23

    Ziet er zeker mooi uit. Kende het nog niet, vind het voor nu iets te prijzig maar ga er wel over nadenken

  5. Felice Veenman
    20 december 2018 @ 10:52

    ik ben even helemaal in de war..wat hebben de slow coocker en de vacuum zakjes maker met elkaar te maken? Is er geen verband of ben ik heel erg blond? Of te laat naar bed gegaan??

    • Chicamom
      20 december 2018 @ 10:58

      Door het op deze manier te doen kan je het bv na het koken ook nog langer bewaren of vantevoren blijft het langer vers.

  6. Maaike
    20 december 2018 @ 10:25

    Haha dat heb ik nog nooit gedaan en ben ik binnenkort ook niet van plan om te doen. Ben niet zo’n keukenprinsesje 😉

  7. mario
    20 december 2018 @ 08:56

    Laatst ook al een stukje hierover gelezen en het is een interessante ontwikkeling. Ben benieuwd of dit een hype wordt. Ik hou wel van koken en als ik lees dat je er eigenlijk weinig voor hoeft te doen stemt mij enigszins in mineur (Ik mag graag een lange tijd in de keuken staan), maar anderzijds als ik er weer meer smaak voor terug krijg compenseert dat direct al weer.

  8. nicole orriens
    20 december 2018 @ 08:51

    Nee, nog nooit maar het klinkt interessant. Ik ben alleen niet zo’n kok. Mijn eerste uitdaging is van de pakjes en zakjes af te komen.

  9. Laura
    20 december 2018 @ 08:08

    Klinkt heel interessant. Zelf ben ik niet van t uitgebreid koken. Ik heb liever simpel en snel dan uren in de keuken staan.