9 Comments

 1. Dhini
  22 september 2018 @ 21:44

  Als de spinnen heel groot is dan ben ik bang maar als ze niet in de weg staan, laat ik ze maar staan. Ik heb helaas geen tip

 2. Rory
  22 september 2018 @ 14:52

  Afschuwelijk. Die foto in Griekenland wil ik niet eens bekijken. Ik heb een behoorlijke angst voor spinnen. Die wil ik niet overbrengen op mijn kind, dus waar ze bij is praat ik niet over angsten. Ook niet als ik schrik. Dan is het meer van: “Oh dat was wat onverwachts. Maar dat kan mama ook bij een vlieg hebben”. Gek genoeg is zij ook bang van spinnen en ik dacht nog. Dat komt niet door mijn gedrag. Maar het is dus erfelijk. Hmmmm.

  • Chicamom
   23 september 2018 @ 12:08

   Ja ik probeer ook normaal te reageren als mijn zoontje erbij is. Ja het is erfelijk maar hij heeft nu n angst voor muggen…..ik wil echt n x iets doen tegen mijn angst voor spinnen.

 3. Karin
  22 september 2018 @ 12:05

  ik ben niet bang voor spinnen… meestal toch niet. Een paar dagen geleden zat er een spin op de muur die groter was dan mijn hand. Dat gaat er dus over. Ik kreeg de kriebels en heb snel de deur dicht getrokken. ‘s morgens was hij -of zij- weg. Geen geruststellend idee want er leeft nu dus zo een griezel ergens in mijn huis…

  • Chicamom
   23 september 2018 @ 12:05

   Oh jak!!! Dan zou ik echt gek worden!

 4. Naomi
  21 september 2018 @ 17:06

  Zelf niet bang van spinnen maar bij die foto van Griekenland moest ik ook ff slikken

 5. Balou
  21 september 2018 @ 16:52

  Ik ben ook zoooo enorm bang voor spinnen, maar dat zijn mijn oom en mama ook, dus het zit zeker in de familie!

 6. Beau | Meedia.nl
  21 september 2018 @ 15:39

  Ik ben ook doodsbang voor spinnen, dus een tip heb ik niet voor je..

  … ik lees mee 😉

 7. Nicole
  21 september 2018 @ 15:17

  Ik ben helemaal niet bang voor spinnen. Ik kan er wel van schrikken, als ze ineens ergens zitten (vaak op ooghoogte) of wegschieten. Maar dat is maar een moment. Ik kan gerust een spin oppakken. Vind het fascinerende beesten.